Кампания за актуализиране на данните

„Водоснабдяване и канализация„ ЕАД Бургас обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 03.12.2018 г. до 21.12.2018 г. Със започналата кампания Дружеството предоставя следните възможности:

  • Промяна на името на титуляра на съществуваща партида ще струва вместо 30лв само 5лв. без ДДС.

  • Откриване на нова партида 5лв. без ДДС.

  • Напълно безплатно се предоставя възможност клиентите да коригират адреса за кореспонденция или други променени реквизити.

Информация за изискваните документи за смяна на име по партида и корекции в адреса, клиентите ще получат във всички центрове за обслужване на клиенти на Дружеството и на сайта на ВиК ЕАД Бургас.

Откриване на нова партида или промяна на името на титуляра на тази атрактивна цена ще създаде удобство не само на нашите потребители, но и на фирмата с цел по-добра комуникация между нас и нашите абонати. Така ще се допускат по-малко проблемни ситуации при отчитането на консумираната вода. Дружеството оценя важността на повишаване на качеството на комуникация за доброто обслужване за което е необходима пълна и точна информация в базата данни.

Услугата може да бъде извършена на следните места: Център за работа с клиенти - гр.Бургас, кв.Победа ул.”Ген Вл.Вазов” №3 ет.1 и във всички офиси на Дружеството в Бургас, както и в офисите на Дружеството в следните градове на Бургаска Област: Айтос,Камено, Карнобат, Малко Търново,Несебър, Обзор, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево.

Повече информация тел: 87 14 14 и 87 14 13